12.02.2018
e-Books
1 Comment

Kandže 2 - Diler i smrt [PDF]

by Marko Vidojković
Radnja romana se odigrava tokom sedam dana, od subote do subote, a svaki dan je ispunjen neočekivanim i neverovatnim događajima koji su, na ovaj ili onaj način, povezani sa glavnim junakom.

Šesnaest godina kasnije, junak romana Kandže je diler kokaina i marihuane, povremeni pljačkaš i razbojnik.Najvernija mušterija mu je Boban Šestić, još uvek najčitaniji mladi srpski pisac, koji godinama nije objavio novi roman i živi od stare slave i para koje dobija na račun iste.
Putevi njih dvojice se ukrštaju u trenucima dok je Srbijapod konstantnim preletima neidentifikovanih letećih objekata koji prouzrokuju pomor živine, kada u podmetnutim požarima, dan za danom, i po redu, nestaju bolnice, škole i banke,aljudi čekaju u redovima da bi skočili sa mostova.
Kraj je blizu. Smak sveta, armagedon ili revolucija?

Ili je za to stanje odgovornanova droga na tržištu, nazvana AV AV, crna tableta koja se rastvarau vodi i deluje tako što svi postaju ono što bi trebalo da jesuili ono što jesu, iskreni i otvoreni, kao da žive u nekom lepom snu koji im se upravo ostvaruje.

Verovatno najzreliji roman Marka Vidojkovića,u kome se na duhovit način prepliću snovi, realno i nestvarno, nagoveštavajući nam kako možda postoji prilika da budemo bolji i srećniji.
Samo,pitanje je da li smo živi, mrtvi, budni, drogiraniili ipak samo sanjamo.
[PDF] Kandže 2 - Diler i smrt download

Book info

Title
eBook formateBook, (torrent)En
Author
PublisherRende
File size5.6 Mb
ISBN
Pages count239
Book rating3.78 (49 votes)
 rate rate rate rate rate

Other Formats

1 comment

1. Persia Emily | 12.02.2018 17:33

avatar avatar_frame

Thank you! Great book!

Post your comments


©2009-2016 Rel books. All rights reserved.